Downlights kunnen toegepast worden in iedere ruimte

Wanneer je ingrijpend gaat verbouwen in huis, dan is het ook tijd om eens goed na te denken over je verlichting. Ben je nog tevreden met de opbouwspotjes of wil je liever downlights die je kunt in- of opbouwen? Spotjes zijn natuurlijk heel lang helemaal hip geweest. Maar die tijd is geweest. We komen er nu steeds meer achter dat spotjes, ook al zijn ze draaibaar, toch niet gedraaid gaan worden. En dat het ook nog eens flinke stofvangers zijn. Op de een of andere manier lijken er altijd wel spinnenwebben omheen te hangen. Dit moet dus anders kunnen. Een goede optie is het plaatsen van downlights. Deze heb je in verschillende modellen en lichttinten.

Kies voor downlights in je badkamer

Dé ruimte in huis waar goed licht van belang is, is natuurlijk je badkamer. Alleen in je badkamer wil je licht hebben dat meedogenloos is. Oké, misschien wil je het kunnen dimmen, maar over het algemeen is het vooral belangrijk dat je goed ziet wat je doet. En dus zijn LED downlights juist in de badkamer de perfecte oplossing. Kies een armatuur dat past bij de rest van je inrichting, ga voor vierkant of juist rond, voor inbouw of juist opbouw. Met dimmer of zonder, het kan allemaal!

En wat denk je van je keuken?

Het is natuurlijk uitermate belangrijk dat je in de keuken goed ziet wat je doet. Dat je precies weet wat je staat te snijden en wat de afstand tot je vingertoppen is. Downlights plaatsen onder je bovenkastjes is dan ook een goed idee. Had jij het idee om daar een soort van TL-buis op te hangen? Niet doen! Die dingen zijn nooit mooi en zullen op een gegeven moment gaan knipperen en dat levert juist weer gevaarlijke situaties op. Nee, kies liever voor LED downlights. Je hebt dan een schitterende finishing touch in je keuken! Ook kun je gemakkelijk een LED wolkenplafond maken met LED lights. 

Waar bestel je deze lampen?

De kunt de LED downlights gewoon online bestellen. Je bestelt er dan direct een dimmer en schakelmateriaal bij. Het installeren van de downlights is minder moeilijk dan je zou denken. Maar het blijft een kwestie van werken met elektriciteit. Dus ben je niet héél handig of héél zeker van jezelf? Schakel dan een elektricien in. Hij of zij weet precies wat er moet gebeuren op de in- of opbouw lampen te installeren en aan te sluiten op de dimmer. Je zult zien, al in een korte tijd heb je een schitterend verlichte ruimte!

Geef een antwoord