Motors zijn een lifestyle!

Motors. Bij het woord denk je waarschijnlijk al snel aan een bende middelbare, grote mannen vol met tattoo's, met dikke snorren en een groot leren jack aan vol patches. Ze zouden boos zijn, gevaarlijk, eng – en ze rijden altijd veel te snel langs je met hun hard brommende motoren. Maar laten we eerlijk zijn – iedereen weet dat ze niet écht zo eng zijn, en eigenlijk vinden we het stiekem toch allemaal wel gaaf. Ik ken heel veel mensen die zich verder ontzettend braaf kleden, niet van teveel zwart houden en noem allemaal maar op, maar die wél heel erg van motors houden. We willen hier dus even de taboe doorbreken, en laten zijn dat het houden van motors niet gewoon een hobby is, maar een lifestyle – alleen misschien niet op de manier die je denkt.

Handen uit de mouwen steken

Het rijden op de motor is maar een heel klein deel van waar het allemaal om gaat. Natuurlijk is het heerlijk om lekker hard langs alle auto's te racen op de snel weg op zo'n hard brommend ding. Het ziet er stoer uit, het klinkt lekker, en je voelt veel beter dat je echt hard rijdt dan in een gewone auto. Maar laten we eerlijk zijn: het gaat uiteindelijk alleen om het vervoer, dus dat is niet waar motorrijders het écht voor doen. Het leuke aan zo'n motor is dat je er echt je hobby van maakt. En die hobby wordt altijd uiteindeljk veel groter dan je eerst verwachtte. Om de motor perfect aan jouw wensen te laten voldoen heb je steeds weer nieuwe onderdelen nodig, moet je onder de knie krijgen hoe je die dan hanteert en gebruikt. En dat is het leukste, als je daar dan resultaat van ziet! Weet je niet waar je moet beginnen? Zoek eens naar het merk motogadget. Ze maken motor instrumenten en accessoires van hoge kwaliteit, voor normale prijzen, en bieden ook nog eens uitgebreide uitleg over wat verschillende dingen doen, waar ze voor zijn, enzovoort. Perfect dus voor de beginnende motormuis!

Iedereen zijn eigen stijl

Natuurlijk staat iedereen er anders in. Er zullen een hoop grote stoeren mannen met tattoo's zijn die van motors houden, maar ook brave kleine meisjes die het heerlijk vinden om in hun vrije tijd aan hun motor te klussen. Dat is het leuke van motorrijden: het brengt je samen.  Toch heeft iedereen een hele andere smaak en stijl, en dat is juist wat het zo leuk maakt. Een vriend van me die gek is van motors heeft laatst een BMW K 100 gekocht. Een prachtig ding, wat perfect bij hem past qua uiterlijk en hoe hij rijdt – maar dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Omdat het steeds populairder wordt zijn er ook steeds meer opties in uiterlijk, dus er is echt voor iedereen wat wils!

Geef een reactie